Tractament Corporal Or és un tractament corporal compost de les tècniques i tecnologies més avançades en el món d’estètica actual que combinades entre elles ens facilita adaptar-nos a les necessitats de cada client. Tant per Reafirmar, Remodelar o Reduir.

Es compon de 8 sessions, recomanem d’una a dues sessions a la setmana, en funció del client i del seu objectiu. Aquest tractament ens permet aplicar diferents tècniques /tecnologies a una mateixa sessió per oferir el millor resultat al pacient. Per a una millor efectivitat del tractament cal realitzar-lo en un període d’1 a 2 mesos.

Aquest tractament es pot treballar a nivell localitzat o bé en l’àmbit general segons les necessitats de cada pacient.

Unes de les tècniques / tecnologies que inclou són:

Els nostres professionas són els que en cada sessió triara la millor tecnologia pel pacient

Per veure la nostra tarifa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *