Serveis i Tractaments

Alexandra, centre d’estètica volem trobar la millor solució per les nostres clientes i clients, per aquest motiu estem en un continu procés de millora, com d’ampliació tant del número de servei, com la millora de la qualitat, sempre escoltant les necessitades de les nostres clientes.

Equipat amb les millors tecnologies del mercat i en un continu creixement professional, oferim una amplia gamma de serveis i possibilitats per aconseguir el benestar i l’harmonia de cos i ment.

Epilacions (fotodepilació i epilació Làser): Pots tria entre dues tecnologies, pot triar la zona a realitzar: Cames senceres i peus, 1/2 cames, zona púbica, engonals, aixelles, línia alba, braços i mans 1/2 Braços i mans , zones facials, llavi superior, esquena i clatell, abdomen, pit i espatlles, gluti, lumbars. Mirar els preus de pack per aprofitar les ofertes.

Depilacions Cera: Tant pot fer-la en freda com en calenta, i les zones a realitzar: Llavi superior, celles, orelles, nas, aixelles, engonals tan normals, brasileres i integrals, braços, 1/2 braços, cames, 1/2 cames, esquena, abdomen, pit, gluti, línia alba. Mirar els preus de pack per aprofitar les ofertes.

Ungles: Tenim serveis per la cura de les teves mans i peus com són: Manicura, pedicura, esmaltar, esmaltar semi permanent, retirar esmalt permanent, tallar i llimar manicura exprés i diverses decoracions.

Maquillatges: Tenim tres serveis de maquillatges: el Bàsic o diari, el de nit, i de núvies o celebracions especials.

Tractaments Facials: Facial Bàsic o neteges facial, Tractament facials personalitzat de Vitamina C, Oxigen, Despigmentant, entre altres. Tractament antiaging amb aparatologia i producte per casa. Serveis amb aparatologia per la redensificador de la pell i l’activació de col·lagen (Aura-if), radiofreqüència, dermaroller, mesoteràpia virtual, LPG Facial o endermolift, fotorejuveniment.

Tractaments Corporals: Tenim un gran ventall de tractaments manuals i tecnologies d’ultima generació per adaptar-nos a les vostres necessitats:

Tractaments reafirmants: Ultrasó cavitacional amb radiofreqüència, CRS Cyclone, LPG, radiofreqüència, electroestimulació (EMS), benes fredes, Dermaroller, massatges Pumping Rule, Cyclone corporal, plataforma vibratòria, cinta

Tractaments Reductors: Cyclone, LPG, HIFU, cavitació,  criolipòlisis (Crioshape), pressoteràpia, embolcalls, termoterapia, Massatges Neuro-Sphere, plataforma vibratòria, cinta

Tractaments Remodeladors:  Cyclone, Ultrasó cavitacional amb radiofreqüència, CRS Cyclone, HIFU, pressoteràpia, LPG, pressoteràpia amb infrarojos o EMS, embolcalls, benes fredes, ritual Neuro-Spherecriolipòlisis (Crioshape)

Tractaments Relaxants:  Massatges Relaxants, Ritual Pumping Rule, Ritual Neuro-Sphere, Reflexologia, etc.

Micropigmentacióés el resultat de l’evolució i perfeccionament de la dermopigmentació i el maquillatge.

Dietes: Tenim tres diferents solucions per l’aprimament.

Cosmética: Montibello, Cremology.

Productes: Lipodieta,, Lindaren diet, entre altres.